Warning: Use of undefined constant EDD_PLUGIN_FILE - assumed 'EDD_PLUGIN_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/dooral/domains/dooraldoor.ir/public_html/wp-content/plugins/font-uploader/font-uploader.php on line 59
درب اتوماتیک لولایی شیشه ای| دورال در تولید کننده دربهای اتوماتیک لولایی

درب اتوماتیک لولایی

درب اتوماتیک شیشه ای لولایی

درب اتوماتیک لولایی مناسب برای ساختمان های مسکونی، بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز نگهداری از افراد کم توان، مدارس، سالن های نمایش، کنسرت ها و… می باشد.با استفاده از شیشه سکوریت می توان امنیت این درب های را از لحاظ شکستگی تضمین کرد.

به اضافه این که اساسا درب اتوماتیک شیشه ای با باز و بسته شدن به طور اتوماتیک، می توانند سهم به سزایی در کاهش میزان هدر رفت انرژی داشته باشند. نکته دیگر در رابطه با این درب ها اینکه تنها با فشاری اندک به روی بدنه درب، به صورت اتوماتیک باز می گردد. در شرایط قطعی برق نیز می توان درب را به صورت دستی باز کرد.

  • درب لولایی میان افراد با نام دیگر سوئینگ نیز شناخته می‌شود و ظاهری مشابه با درب‌های لولایی قدیمی دارد که می‌توان عمده ترین تفاوت میان آنها را شیشه ای و اتوماتیک بودن دانست که همین تغییرات مثبت در آنها باعث جلب نظر مشتریان گشته است.

معرفی درب اتوماتیک لولایی

اولین درب‌های اتوماتیک در سال ۱۹۵۰ میلادی اختراع شدند و اولین درب اتومات در سال ۱۹۶۰ نصب شد. با این وجود هنوز تعداد زیادی از ساختمان‌ها به درب‌های اتوماتیک مجهز نشده‌اند. این درب‌ها مزایای بسیار زیادی دارند که استفاده از آن‌ها را بسیار گسترده کرده است. و امروزه در اکثر مراکز درمانی، هتل‌ها، مراکز تجاری و فروشگاه‌های بزرگ از انواع درب‌های اتوماتیک استفاده می‌شود. در این مقاله به بررسی درب لولایی پرداخته و به کاربرد‌ها و مزایای این درب اشاره می‌کنیم.

درب اتوماتیک لولایی
درب  لولایی

چرا باید به سراغ درب‌های اتوماتیک برویم؟

دستگیره‌ در محل تجمع انواع مختلف الودگی و میکروب‌ها است .و باعث انتقال این آلودگی‌ها از فردی به فرد دیگر می‌شود. درب‌های اتوماتیک نیازی به تماس با افراد ندارند و از این طریق از انتقال میکروب و باکتری‌ها جلوگیری می‌کنند.

درب‌های اتوماتیک به معلولین کمک می‌کنند که بدون کمک افراد دیگر بتوانند وارد ساختمان شوند. مراکزی که درب‌های اتوماتیک برای  درب ورودی ‌استفاده می‌کنند به افراد معلول و کسانی که از صندلی چرخدار استفاده می‌کنند این امکان را می‌دهند که بدون مشکل از خدمات ان‌ها بهره ببرند.

درب‌های اتوماتیک به سالخوردگان و عموم مردم کمک می‌کنند تا دسترسی راحت‌تری داشته باشند.

در مناطق پر رفت و آمد وجود درب‌های اتوماتیک همیشه مفید است. در مکان‌هایی مثل سینما‌ها، مراکز تفریحی و خرید و مکان‌هایی که به صورت مداوم با ورود و خروج افراد به ساختمان‌ مواجه هستند. وجود درب‌های اتوماتیک از ازدحام جمعیت و شلوغی جلوگیری می‌کنند.

درب‌ اتومات از اتلاف انرژی جلوگیری می‌کنند. و هزینه‌های مربوط به انرژی را کاهش می‌دهند. با وجود درب‌های اتوماتیک نیاز به وسایل گرمایشی و سرمایشی کاهش می‌یابد.

درب‌های اتوماتیک مدرن و کارآمد هستند و رضایت افراد را نسبت به محل کار شما افزایش می‌دهند. به دلیل ظاهر مدرن این درب‌ها این حس به افراد منتقل می‌شود که به یک سازمان لوکس و حرفه‌ای وارد شده‌اند.

همه این ویژگی‌های مفید و مزایای درب‌ اتومات  دلیلی بر این است که به جای درب‌های قدیمی به سراغ درب‌ اتومات برویم. یکی از انواع مهم و پرکاربرد این درب‌ها ، درب‌های اتوماتیک لولایی هستند که به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

درب اتوماتیک لولایی
درب اتوماتیک لولایی

 

انواع مختلفی از درب‌های لولایی وجود دارد.

آن‌ها می‌توانند تک درب، دو درب، کاملاً خودکار یا کم انرژی باشند. این درب‌ شیشه ای می‌توانند جایگزین مناسبی برای درب‌ها‌ی قدیمی باشند. با این وجود اکثر درب‌های موجود نیز می‌توانند تغییر شکل داده و به درب‌های اتوماتیک تبدیل شوند. متاسفانه نه. فاکتورهای زیادی وجود دارد که باید در هنگام طراحی و نصب در‌ب‌های اتوماتیک مورد توجه قرار گیرند. مانند وزن و عرض درب، سرعت و نیرویی که درها باز و بسته می‌شوند .و همچنین اطمینان از باز و بسته شدن درب‌ها در زمان مناسب به همین دلیل خیلی مهم است .که از متخصصان برای خرید و نصب درب کمک بگیرید. تا یک سیستم امن و قابل اعتماد داشته باشید.

به طور معمول، وقتی درب‌های اتوماتیک لولایی برای درب ورودی و درب خروجی به کار گرفته می‌شوند. از دو درب استفاده می‌شود. یک در به سمت داخل و در دیگر به سمت بیرون می چرخد. استفاده از دو درب تردد دو طرفه را امکان پذیر می‌کند. و دیگر نیازی به ورودی و خروجی مجزا نیست. معمولا استفاده از یک درب به صورت همزمان به عنوان درب ورودی و خروجی توصیه نمی‌شود. و بهتر است که این درب‌ها برای تردد‌های دو طرفه به کار برده نشوند.

هنگام استفاده از درب‌های لولایی جهت حرکت درب‌ها باید به خوبی مشخص شوند .و مناطق ایمنی برای چرخش درب‌ها و باز و بسته شدن آن‌ها در نظر گرفته شود. برای سیستم‌های مختلف، الزامات و قوانین مختلفی وجود دارد .که این الزامات به نوع درب و اینکه از ترکیب چه سنسورهایی در آن استفاده شده باشد بستگی دارد.

درب اتوماتیک لولایی

اپراتور درب اتوماتیک لولایی

اپراتور درب لولایی دستگاهی است که درب را برای استفاده عابرین راه اندازی می‌کند. اپراتور درب را باز می‌کند یا کمک می‌کند که درب به صورت خودکار باز شود سپس منتظر می‌ماند و درب را می‌بندد.

انواع مختلفی از اپراتور‌های درب لولایی وجود دارند که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

اپراتور فول انرژی:

این اپراتور درب را با سرعت کامل باز و بسته می‌کند. به طور معمول در درب ورودی مشاغل خرده فروشی متوسط که دارای تردد متوسط تا سنگین عابر پیاده هستند استفاده می‌شود. (مشاغل خرده فروشی بزرگتر معمولا اپراتورهای درب کشویی را ترجیح می‌دهند.) برای این اپراتور‌ها باید اقدامات ایمنی کامل درب‌های اتوماتیک اعمال شود. اپراتورهای فول انرژی حداقل به ۲ سنسور نیاز دارند. یکی در قسمت باز شدن و دیگری در قسمت بسته شدن درب. سنسور‌هایی در قسمت بسته شدن درب نصب می‌شوند. اگر فرد یا مانعی در مسیر بسته شدن درب قرار داشته باشد. اپراتور درب را متوقف می‌کند یا مجدد آن را باز می‌کند. سنسور‌های نصب شده در سمت دیگر درب نیز برای جلوگیری از برخورد درب با افراد و موانع به هنگام باز شدن به کار برده می‌شوند.

اپراتور با انرژی پایین:

این اپراتور درب‌های اتوماتیک لولایی برای محدود کردن انرژی جنبشی درب متحرک به کار برده می‌شوند .و درب را با سرعت کاهش یافته باز و بسته می‌کنند. به طور معمول در مواردی که یک درب ساده برای افراد  توانمند کافی است. می‌توان از این اپراتور استفاده کرد اما لازم است فضایی برای دسترسی کاربران معلول نیز در نظر گرفته شود. این درب‌ها برای مشاغل کوچک، آپارتمان‌ها و هر فضایی که دارای تردد پایین عابران پیاده است می‌تواند گزینه مناسبی باشد.  درب‌های اتوماتیکی که از این اپراتور استفاده می‌کنند .نیازی به سنسور ندارند. زیرا سرعت این درب‌ها بسیار کم است .و اگر به مانعی برخورد کند تغییر جهت داده و در جهت مخالف حرکت می‌کند.

درب اتوماتیک لولایی

 اپراتور Power Assist:

این اپراتور به افراد کمک می‌کند که با یک نیروی کم‌تر نسبت به درب‌ شیشه ای معمولی، درب را به صورت دستی باز کنند. و سپس درب به صورت خودکار بسته می‌شود.

درب‌های اتوماتیک لولایی با نصب و تعمیر و نگهداری آسان، ایمن و کاهش مصرف انرژی یک گزینه بسیار کاربردی و مناسب برای درب ورودی‌ انواع ساختمان‌ها هستند. درب‌های لولایی را به شکل‌های مختلفی می‌توان فعال کرد. مثلا می‌توان با استفاده از قابلیت کنترل از راه دور این درب‌ها را باز و بسته نمود همچنین با استفاده از انواع سنسور‌های تشخیصی و دکمه‌های فشاری این درب‌های اتوماتیک فعال می‌شوند.

امتیاز ما
درب اتوماتیک بیمارستانی
درب اتوماتیک گردان
فهرست
مشاوره با کارشناسان ما